K-L2-W

  • 2.4 GHz Безжична тастатура
  • Шема на копчиња/означување со букви: US i SR
  • Компатибилност: Windows XP/Vista/7/8/10
  • Димензии: 458,5×182,5×24,5mm
  • Вклучена батерија